Hundremeterskogen

Hundremeterskogen ligger på rom 3467 Fortran i 3. etasje på Ifi2, Ole-Johan Dahls Hus. Dette er terminalstuen hvor I:SK holder til. Her er det et godt faglig og sosialt miljø og det er stort sett snille folk som sitter her. Her får man svar på det meste man lurer på som student på I:SK.

Åpningstider

Ifi og hundremeterskogen er åpent for alle mandag til fredag kl. 08 - 18. Bachelorstudenter har tilgang mandag til fredag kl. 08 - 20 og lørdag kl. 08 - 14. Etter kl. 18 må man låse seg inn med kort og kode. Hvis du finner deg selv sperret inne i bygget og alle har dratt hjem for dagen, kan du ringe Vakt- og alarmsentralen på 22 85 50 07.

Fasiliteter

På hundremeterskogen har vi blant annet kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og mikrobølgeovn som alle her kan benytte seg av. Det er også en bokhylle her som kan inneholde noe litteratur av interesse. Siden PI:SK har vært snille og anskaffet disse tingene forventes det at de blir brukt pent og at folk rydder opp etter seg. Vannkoker og kaffetrakter må dessuten kun kobles til strøm via et tidsur.

Ressurser

Powered by MediaWiki
GNU Free Documentation License 1.3