TODO

Denne listen inneholder forslag til artikler og ting som skal opp på wikien. Den er ikke komplett og alle nye forslag til endringer er selvfølgelig velkomne. Bruk gjerne Diskusjon:TODO til å diskutere forslag - med mindre det er trivielle saker. Ta tak i en artikkel eller to så kommer vi fortere igang. Når en artikkel er någenlunde oppe og går kan punktet strekes ut.

Hvis du ikke er logget inn - logg inn her. Når du er logget inn, kan du velge et annet skin i Spesial:Innstillinger for å gjøre navigering enklere. Har du ikke konto? Be om det via IRC eller på e-post.

Innhold

Hovedside

Hundremeterskogen

Arrangement

Styret

Hvem er med i styret?

Studieprogrammet

ISK - Hvorfor språk og data? Linker til UiO-sider med emner og bekrivelser.

Preik og kommunikasjon

Datamiljø

Metamoro

På wikipedia ender alle artikler opp som [filosofi http://xkcd.com/903/]. Hos oss bør de vel ende som en liste eller en «cons»? :)

MediaWiki

Wiki-hjelp

Veiledning til artikkelskriving på wikien. Kan foreløpig skrives inn på denne siden.

Om artikler på wikien

Generelt bør artiklene skrives slik at de er mest mulig tidløse. Det bør ikke være for mange sentrale artikler. Vurder heller å utvide en eksisterende artikkel i stedet for å lage en ny.

Noen ting bør ha egne arrangement. Viktigst er konkrete arrangementer - der tittelen bør starte med datoen - for eksempel: «42. september 1337 - Fagkveld på Escape». Også stoff for spesielt interesserte kan med fordel henvises til egne sider, for eksempel info om stumpwm, dwm og vimåogsåhaenwm.

Vi bør ha en lett og ledig tone i artiklene, gjerne litt humor, men unngå enhver form for negative ytringer om andre studieprogram, forelesere, studenter og emner. Bruk heller energien på å skryte av det som er bra.

Bilder

Bilder lenkes inn med adresse:

   http://imgs.xkcd.com/comics/geico.jpg

blir:

geico.jpg

Powered by MediaWiki
GNU Free Documentation License 1.3